Du kan spara en hel del pengar på att använda rätt kort när du tankar. Tyvärr är det dock alltför få konsumenter som orkar jämföra de alternativ som finns att välja mellan. Men det är viktigt att du jämför flera bensinkort för att hitta det bästa kortet för just dig. Detta gör du lämpligast med hjälp av en jämförelsesajt.

Beroende på vilket kort du väljer kan du visserligen bli låst till en viss bensinkedja. Men de ören per liter som du sparar när du tankar med kortet växer sig snabbt till en större summa. Detta gäller inte minst om du kör mycket med din bil eller då bilen ifråga är bränsleslukande. Många bäckar små brukar man som bekant säga…

Några exempel på bra kort som du kan välja mellan är:

  • Komplett Mastercard
  • Re:member Flex
  • Bank Norwegian

Läs vidare så ska vi berätta vad du bör tänka på när du jämför de olika korten!

Ta hjälp av en sajt som jämför flera bensinkort på en gång

Till att börja med rekommenderar vi alltså att du surfar till en jämförelsesajt som jämför flera bensinkort. Genom att göra detta kan du snabbt och enkelt jämföra de olika korten och ställa dem mot varandra. På så vis kan du hitta det bästa kortet för ditt behov.

En sådan jämförelse säkerställer att du kan:

  • Få bästa möjliga värde för dina bensinpengar. Genom att jämföra de olika korten som kan användas för att tanka med kan du få bästa möjliga värde. I en tid då drivmedelspriserna ökar är det trots allt viktigare än någonsin att få så mycket som möjligt för bensinpengarna!
  • Komma undan utan årsavgift. Trodde du att alla kreditkort och bensinkort har en saftig årlig avgift? I sådana fall trodde du fel – det finns nämligen flera kort som är helt fria från en årsavgift! Detta är goda nyheter för dig som vill maximera dina besparingar utan att behöva betala en årlig avgift.
  • Få så många mervärden som möjligt. En annan fördel med att se över vilka bensinkort som finns är att de olika korten skiljer sig åt. Till exempel kan du få vissa försäkringar och andra mervärden på köpet när du tecknar vissa kort!