Letar du efter däck i Västerås? Kanske nya och säkra vinterdäck eller ett par schyssta sommarsulor? Oavsett sommar eller vinter finns många återförsäljare av just däck – och det finns flera sätt att hitta dom. Att bläddra i telefonkatalogen är dock ett minne blott, det finns nämligen mycket snabbare och mer effektiva sätt att se över utbudet och hitta något som verkar lockande.

Hitta däck i Västerås via Google Maps

Ett otroligt smidigt sätt att hitta återförsäljare av däck i Västerås är att använda sig av Google och dess kartor. En väg att gå är att börja med att skriva in ”Däck i Västerås” i sökfältet för att sedan klicka på fliken ”kartor”. Om platstjänster är aktiverade räcker det med att bara skriva ”däck” så kommer resultatet visa bilverkstäder, däckverkstäder och andra företag som matchar sökningen i området.

Det som gör Google Maps till ett så bra verktyg, jämfört med att scrolla sida efter sida i sökresultatet, är att mycket information visas snabbt. För det första för du en bra överblick av var i Västerås dessa företag finns belägna. Du kan välja ut dom närmsta om det känns bäst eller välja någon längre ifrån om du inte tycker att avståndet har någon större betydelse.

Genom att sedan trycka på dom röda ”plupparna”, som i Västerås uppgår till ett tjugotal, på kartan visas även information om företagen.

Lite av den information som visas:

  • Telefonnummer
  • Öppettider
  • Webbplats
  • Adress
  • Omdömen

Just betyg och omdömen kan dessutom vara en bra hjälp på vägen. Ett företag som har högt betyg och många fina omdömen kommer troligen kännas mer lockande än ett som har fått sämre betyg. Betyg och omdömen kommer från tidigare kunder och konsumenter är oftast väldigt ärliga om dom tar sig tiden att lämna en kommentar.

Känner du någon som känner någon…?

Ett annat effektivt sätt förutom att söka på nätet är att fråga vänner och bekanta. Du känner säkerligen en eller flera personer som nyligen köpt nya däck och som kan tänka sig att dela med sig av sina erfarenheter. Även detta kan ge en bra hjälp på vägen, speciellt om personen varit nöjd eller om det till och med finns flera som rekommenderar samma återförsäljare – då är det kanske den även du ska välja.